Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица Скорпионите трябва да контролират емоциите си. Сега сами можете да провокирате конфронтации, които да прераснат в големи скандали. Не правете необмислени коментари, не се влияйте от клюки, нито обсъждайте въпроси, които не ни влизат в работата. Ще се учудите колко чувствителни могат да бъдат хората в това отношение.
Ще получите положителни новини през тази седмица, които ще ви дадат надежда в много отношения. Ще получите шанс за реализиране на личен план, на проекти в работата, а някои от вас дори ще могат да сбъднат една своя мечта.
Очаквайте покана или предложение за пътуване за лятото.
Междувременно ще имате и много поводи за размисъл.

В началото на седмицата повече мислете, а по-малко говорете. В ситуации, в които емоциите ви напират, дръжте езика си зад зъбите.
От сряда до петък подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще изплуват много творчески идеи, които не сте предполагали, че имате в главата си. Това може да е породено и от определена ситуация.
През уикенда бъдете предпазливи от това да не попаднете в чужди планове, които не само, че не ви касаят, но не ви носят и никаква полза.
 

Хороскоп

Още от Astro