Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците седмицата вещае важни и съдбовни преживявания, с които ще бъде запомнен целият период.
Очакват ви силни емоции, породени от събития, връхлетели ваши близки. Ще бъдете съпричастни и съпреживяващи всичко това.
През периода не трябва да давате обещания, които не можете да изпълните, особено на роднините ви. Рискувате да развалите отношенията си завинаги, ако бъдете некоректни спрямо тях.
Възможни са неочаквани печалби и възможности за допълнителен доход. Не ги изпускайте – може да не се появят отново.
Изненадите през тази седмица ще ви накарат да се замислите за някои ваши решения в миналото и дали те са причината за сегашни действия. Това, разбира се, не означава, че тези ситуации са негативни. Дори напротив. Просто се чудите с какво сте заслужили това или е просто голям късмет.

В началото на седмицата ще пропуснете твърде много, ако бързате. Нямате представа колко красиви детайли се крият в иначе сивото ежедневие. Недейте да избързвате – нито в решенията, нито в действията си, а също и в заключенията.
От сряда до петък освен с работа, ще сте затрупани с много свои идеи и желания, които искате да реализирате. Дори това да означава да не се срещате с много хора, а да се отдавате на любими занимания, направете го. Не е нужно постоянно да бъдете социални и мобилни. Няма нищо грешно във вечер с хубава книга, музика или филм.
През уикенда ще получите адмирации от един определен човек в живота ви.
 

Хороскоп

Още от Astro