Седмичен ХОРОСКОП - 02.07 - 08.07

Astro преди 5 години

В средата на тази седмица Меркурий навлиза в знака на Лъва, противопоставяйки се на Марс във Водолей (5 – 10 юли). През този период трябва да бъдем особено внимателни в комуникацията и участието ни в социума. Това, което казваме, може да не бъде толкова ясно разбрано. Сега всички около нас ще съдят по-скоро по действията ни, като това ще прави и всеки поотделно. Затова е редно да удържаме на думата си повече от всякога, тъй като това е период, в който ще се доказваме като личности – със своите способности, умения, таланти и най-характерни черти.
Този аспект често води до разгорещени разговори, излагане на аргументи и страстни спорове. Трябва да се опитвате да се придържате по-скоро към разума си, отколкото към ирационалната си част, особено, когато спорите и се опитвате да докажете нещо. Съсредоточете се върху фактичността, очевидното, обективното и доказуемото.
Подхождайте с толерантност и разбиране към другите. Меркурий срещу Марс е аспект, който размива мотивите, което може да направи трудно за разбиране защо някой постъпва така или иначе. Това не означава, че той бърка, а вие сте прави. Всичко е до отделна перспектива, хоризонт и поле на тълкуване.

Последната четвърт на Луната навлиза в Овен (6 юли). Това насърчава чувството ни за идентичност, стремежа ни към себеизразяване, както и някои конкретни емоции. Това ще подпомогне изкристализирането на най-дълбоките ни желания.
Сега ще сме подвластни на влиянието на нови, но вдъхновяващи енергии, които ще ни помогнат да пренебрегнем егото си и да отворим очите си за нови хоризонти, аспекти и цветове на живота. Така може да се преодолее и пропастта в междуличностното разбиране.
Разбира се, не можем да излезем от себе си, преодолявайки най-характерните си становища и убеждения, но чрез това влияне ще бъдем по-малко упорити и по-широко скроени към новото, чуждото, непознатото.
 

Хороскоп

Още от Astro