Седмичен ХОРОСКОП - 09.07 - 15.07

Astro преди 5 години

Меркурий в Лъв образува аспекта на квадрата с Юпитер в Скорпион (9 юли – 17 юли). Това създава малко трудности в комуникативния пласт на ежедневието ни, но в същото време събужда стимулация и стремеж към подобряване на отношенията. Това помага за постигането на някакъв баланс, но все пак трябва да бъдем внимателни и да се стараем да се изразяваме ясно. Ако възникнат недоразумения в общуването, то именно самото общуване би могло да ги поправи. Затова не се колебайте да говорите за проблемите, вместо да оставите нещата на нивото на конфликтите и неразбирателството.

Венера навлиза в знака на Девата (9 юли – 6 август). Това влияние насърчава нежността у нас, финото и тактичното разрешаване на проблемите, както и благоприятства романтиката и любовта. Важното, към което апелира този аспект, е да не обещаваме повече, отколкото можем да дадем, избягвайки крайностите. Отношенията трябва да останат чисти.
Взаимодействието с другите е особено важно. То разширява светогледите и кръгозорите, а само така, на фона на различието, най-важните ни желания може да изпъкнат.

На 13-ти юли ни очаква Новолуние в Рак. Това подтиква осъзнаването на нови чувства и изживявания у нас. Новолунието вдъхва и по-силно желание за нов опит, който за обогати сегашния ни такъв. Това е време, в което трябва да се научим как да реализираме себе си и кое е важно за тази цел.
 

Хороскоп

Още от Astro