Седмичен ХОРОСКОП - 09.07 - 15.07

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През тези седем дни Рибите ще трябва да бъдат по-решителни и мобилизирани. Животът ви поставя в такава ситуация, в която ще трябва да преодолеете голяма част от страховете и предразсъдъците си. Действайте с вяра в себе си, във възможностите си, както и в положителните резултати. Обратната нагласа ви кара да се отказвате още преди дори да сте започнали.
Ако сега имате трудни моменти, през които минавате, то трябва да се водите от мисълта, че това няма да е все така. Зимата винаги си отива, за да дойде пролетта.
Не натоварвайте съзнанието си с незначителни неща. Фокусирайте се върху приоритетите си. Правете всичко възможно, за да постигнете целите си, но и не насилвайте нещата. Всичко е до уцелване на мига.

В началото на седмицата не разполагате с всички отговори, които искате да имате, но човек не може да има всички факти. Не се страхувайте, независимо дали ви е пределно ясно какво ще се случи. Вярвайте в успеха.
От сряда до петък ще решите много от старите си проблеми, за да можете да започнете да живеете в настоящето в пълния смисъл на думата. То ви предлага много възможности, които не можете да грабнете, ако още сте облигирани с миналото.
През уикенда се доверете на собствения си (абсурдно) добър късмет.
 

Хороскоп

Още от Astro