Седмичен ХОРОСКОП - 23.07 - 29.07

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тези седем дни представителките на зодия Дева ще бъдат съсредоточени върху собственото си развитие. Сега стоите на прага на ново начало. Постигнали сте един голям успех, за който дълго сте работили, но той ви поставя в позицията на човек, който трябва да взима нови решения, да прецени какво прави оттук нататък. Звездите благоприятстват амбициозните Деви, покровителствайки техните действия, които ги обогатяват и усъвършенстват. Ако имате таланти, хобита и желания, за които сте чакали подходящо време да се занимавате, то тази седмица е перфектният момент, за да започнете да работите по тези въпроси.

В началото на седмицата сте изпълнени с утвърдително чувство за цел. Имате нужда да преследвате мечти. Те са това, което ви поддържа живи.
От сряда до петък обаче осъзнавате, че настоящето не е никак лошо и трябва да отделяте време и за това да се наслаждавате на момента, в който се намирате сега. Сегашният ви статут, успехи и радости са изключително ценни. Не ги подминавайте, гонейки нещо в бъдещето, което все още не се е превърнало в реалност.
През уикенда се радвайте и на най-малките детайли от нещата, които ги правят уникални.
 

Хороскоп

Още от Astro