Седмичен ХОРОСКОП - 23.07 - 29.07

Astro преди 5 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица представителките на зодия Везни ще проведат много важни разговори с хора, от които зависят голяма част от действията им, плановете им, бъдещето им. Това вероятно ще бъде свързано с авторитетни фигури, които по някакъв начин трябва да ви одобрят. Трябва да преминете през този праг, за да бъдете свободни да правите това, което желаете. Затова през тази седмица работете усилено, останете съсредоточени и не оставяйте нищо за после. Ако сте чувствате разкъсани между това да живеете за мига, и да се трудите колкото можете повече за целта, то трябва везната да натежи повече към второто. Колкото по-бързо се справите с тези задължени я, толкова по-скоро ще сте преминали на следващ етап в живота си и ще можете да „живеете за мига“.

В началото на седмицата ще трябва да направите компромис. Но той ще бъде за ваше добро. Няма как да постигате прогрес, без да се съсредоточите в нещо конкретно за момент.
От сряда до петък продължавате в същия дух, като личните ви отношения също ще бъдат важни. Близките ви хора могат само да ви помогнат.
През уикенда можете да нарушите рутината си за кратко.
 

Хороскоп

Още от Astro