Седмичен ХОРОСКОП - 23.09 - 29.09

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица родените под знака на Лъва ще преразгледат действията и постъпките си, пряко свързани с важни промени в живота през идните месеци. В този план очаквайте различни контакти или срещи. Това преосмисляне е на дневен ред и е необходимо да се случи точно сега, когато нямате предварителни очаквания, без значение колко важни събития са пред вас. Предстои ви успех, за който животът постепенно ви е подготвял и най-накрая ще се слуи. Няма да има никаква връзка с лесни пари или кратки удоволствия.

Повечето финансови събития през седмицата ще ви бъдат полезни. Необходимо е да бъдете по-търпеливи или по-активни, но в никакъв случай нахални. Ще имате повече работа, която до голяма степен е рутинна и досадна, но за сметка на това възраждането и признанието няма да закъснееят.

Предстои ви да изживеете събития в живота на колегите, които ще бъдат нещо като житейска драма или процес, от който ще се учите и вие. Възможно е да научите за здравословните проблеми на човек, роден под знака Рак, Скорпион или Риби.

Всичките ви пътувания ще бъдат приятни, ако сте придружение от представители на Козирог, Телец или Дева. Възможно е да имате специален ангажимент, свързан със съпруг или друг мъж в семейството ви. Седмицата ще ви направи много емоционални, сантиментални и малки неща ще ви разчувстат - отдайте се на усещанията си!

 

Хороскоп

Още от Astro