Седмичен ХОРОСКОП - 04.02 - 10.02

Astro преди 5 години

Меркурий във Водолей и Юпитер в Стрелец образуват секстил в периода 3-7 февруари, където Меркурий носи вълна от новини и разговори, докато Юпитер обещава богатство и проспериращ напредък. Ползи, материални и емоционални, идват оттам, накъдето насочим вниманието си. Комуникацията и обмяната на знания (Меркурий във Водолей) носят възможности и потенциал за успех (благодарение на секстила) в типичните за Стрелеца посоки –добро физическо здраве и състояние, пътувания и философски размисли.

Венера навлиза в Козирог (3 февруари - 1 март), изваждайки на преден план привлекателната силна на непоколебимия и пламенен дълг за постигане на цели, както и притегателно чувство към всичко предсказуемо. Този вид изразяване създава стабилна основа за развитие на взаимоотношенията, а общият курс на привързаност ще бъде ориентиран към впечатления, със силен и амбициозен стремеж към осигуряване на най-доброто за близките ни.

Новолунието във Водолей на 4-ти февруари е добро време за започване на нови социални и филантропични начинания и постигане на иновативни знания чрез изучаване на нещо ново за себе си или за постоянно променящия се, заобикалящ ни свят. Настроението, създаващо се покрай това новолуние, е смело и дори предизвикателно с усет към експериментиране с живота и всичко случващо се. Това е времето да отворим сетивата си за нови чувства и по-голямо разбиране на науката и технологиите, както и за тези променящи се времена.

В периода 7 - 10 февруари се образува друг секстил – този между Меркурий във Водолей и Марс в Овен, разкривайки възможности, които могат да бъдат получени, разпознати, предадени или предприети.

Хороскоп

Още от Astro