Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2020

Astro преди 3 години

Венера навлиза във вашия практичен знак (на 2-ри октомври), така че през по-голямата част от месеца ще постигате ред (колко добра новина, нали) във връзките и финаните си. Стандартен подход към тези сфери би работил през повечето време, но ако искате да се наситите с още и нови знания, можете! Като променлив знак сте склонни да се водите по течението повече от добре.

Управляващият ви Меркурий става ретрограден в знака на напрегнатия Скорпион (на 13-ти), което може да ви извади от фокуса и логичната ви настроеност. Този триседмичен период изисква от вас да следвате интуицията си, за да излезете от всяко неразбирателство. Но това не идва лесно при вас. Предизвикваме ви, Деви, до края на ретроградния Меркурий, да сте се научили да се доверявате на инстиктите си (знаем, че можете).

Слънцето също навлиза в Скорпион този месец, което ще ви зареди с мистериозна енергия. Колкото по-малко казвате, толкова по-привлекателни ще сте за определени хора - вие знаете точно кои са те. Може би тази невидима примамлива енегрия ви харесва сега, особено защото по принцип сте на принципа “каквото виждаш, това получаваш“.
 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro