Хороскоп: ������������������������������������������

1 януари - 31 януари 2022

Козирози, акцентът върху вашия знак през този месец е огромен и поставя фокуса върху себеизразяването и всички планове и проекти, които резонират с вас. Слънцето е "при вас" до 19 януари, което означава, че ще бъдете в стихията си и естествено сте склонни да се развивате. Ако искате 2022 г. да започне възможно най-добре, това би било подходящ момент да си поставите цели и да направите планове. Къде искате да бъдете след шест месеца? След година? Запишете си някъде отговорите на тези въпроси и по-лесно ще стигнете до там.

С Новолуние във вашия знак на 2-ри, можете да започнете работа или предприемете действия по своя мащабна идея веднага. Изработването на стратегия и разделянето й на малки стъпки ще направи всичко много по-лесно. Внимавайте обаче, защото тази лунна фаза е в съответствие с Уран, така че може да се изкушите да действате импулсивно, което може да прецака всичко. Естествено, предстоят и препятствия, с които трябва да се преборите, защото Меркурий става ретрограден на 14 януари. Това се случва във вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот,  така че би си струвало да бъдете особено внимателни във вякакви сделки. Ако планирате ли да купувате някакви важни артикули, не забравяйте да запазите всички разписки и документи.

Пълнолунието във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни отношения, на 17-ти ще да ви завари в чувствително настроение. Това може да предизвика чувства около даден проблем, особено ако сте го помели под килима. Ако се чувствате уязвими или емоционални, свържете се с някого, поговорете и му позволете да ви утеши. Преместването на Слънцето във вашия финансов сектор на 19 януари допълнително ще ви вдъхнови да направите равносметка на текущото си положение и да подобрите каквото има нужда от подобряване. Може би е време да пренапишете бюджета си, да организирате разходите си и може би да намалите всички ненужни харчове. Освен това, второ Новолуние на месеца на 31-ви във Водолей, е идеалното време да започнете някаква допълнителна работа или да потърсите нови начини да увеличите доходите си. Ще ви дойдат някои брилянтни идеи. 

Още от ViewSofia