Хороскоп: ��������������

1 май - 31 май 2022

Водолеи, Слънцето в Телец и във вашата домашна зона ви насърчава да се погрижите за себеси и да отделите малко време, за да обмислите своите цели и планове. Ще сте щастливи да прекарвате време с близките си и да се занимавате с домашни и семейни проекти. Пригответе се добре обаче, защото във вашия сектор на разговори и мисли се развива много мощен и проактивен фокус, който ще ви вдъхнови да се свържете и да достигнете до хора, с които мислите сходно.

Венера преминава в Овен на 2 май, последвана от Юпитер на 10 май и Марс на 24 май и ще бъдете толкова очарователни и убедителни колкото искате и можете. Може да сте заети с всякакви видове комуникация, обучение, преподаване, продажба, маркетинг и електронна търговия и поради вашия оптимизъм и решителност ще стигнете далеч, правейки каквото и да се опитате. Меркурий ще бъде ретрограден от 10 май до 3 юни, което ще забави някои от вашите планове. Проверете дали имате точния час и ден за всякакви срещи и други събития, защото има вероятност да сбъркате. Смесените съобщения са друг проблем. Уверете се, че другите наистина разбират смисъла на това, което опитвате да им кажете и напишете.

Ще сте в светлината на прожекторите по време на Лунното затъмнение в Скорпион на 15 май. Нещо, което правите или казвате, може да привлече вниманието и да стане viral, ако сте активни в социалните мрежи. Използвайте тази възможност, за да изпратите положително послание към света и ще се възползвате добре от тази лунна фаза.

Готови ли сте да се отдадете на любимите си занимания? Слънцето преминава в Близнаци и вашата зона за свободно време ви насърчава да отделите по-малко време за работа, за да бъдете по-игриви и да се отпуснете. Романтиката е на картата и ако се върнете в цикъла на запознанства и социализация, може и да ви излезе късметът. И накрая, ако търсите ново начало или желаете да пуснете продукт или проект, Новолунието на 30-ти ще ви бъде от голяма полза.

Още от ViewSofia