Хороскоп: ��������

1 януари - 31 януари 2022

Жизненият Юпитер влезе във вашия знак в края на миналия месец, Риби, така че започвате 2022 г. с много положителна нотка. Имате вяра в себе си и в способностите си и това може значително да увеличи настроението и самочувствието ви. Освен това през целия месец има голям фокус върху вашия 11-ти дом, дома на приятелствата и социалния живот, което ви вдъхновява да се включите в групи и клубове, свързани с вашите интереси и работа. Ще се насладите на дискусии, съветите, излети и нови приятелства. 

Новолунието в Козирог на 2 януари носи изненада за вас. Тъй като се случва в съответствие с Уран, тази лунна фаза може да донесе някой нов, вълнуващ и приятно различен човек в живота ви, който ще има сериозен ефект върху вас. Някой от миналото също може да се върне в живота ви по време на ретроградната фаза Меркурий, която се започва от 14-ти и продължава до 3 февруари. Други аспекти от миналото ви също може да се възродят, което прави това подходящ момент за намиране на необходимото решение и изцеление от предишни проблеми.

Пълнолунието на 17 януари е за празнуване и забавления. Може да има и емоционална страна на тази лунна фаза, което означава, че ще ви е трудно да задържите сълзите от радост или тъга, не го правете. Вашият личен 12-ти дом, дома на духовността, идва на фокус, когато Слънцето навлезе във Водолей за четириседмичен престой на 19-ти. Това носи време за почивка и възстановяване и е шанс за вас да завършите всичко недовършено и да разрешите всички въпроси, които висят над вас. Венера се става отново директна във вашия 11-ти дом на 29 януари, така че ако е сте имали някакви трудности с група от хора или приятел, тогава ще започнат да се оправят. И накрая, Новолунието във Водолей на 31-ви ще отбележи ново духовно начало за вас. Ако сте готови да започнете нова практика като манифестация или йога, или да увеличите настоящите си духовни хоризонти, това е подходящ момент да започнете. 

Още от ViewSofia