Хороскоп: ������

1 май - 31 май 2022

Раци, Слънцето е в Телец и във вашата социална зона до 20 май - то ви насърчава да се свържете с хората, да подсилите приятелствата си, да пробвате бизнес връзки и да подкрепяте другите. Ако сте готови да проучите нови опции, след това се съобразете с хора, които споделят вашите интереси и намерения, за да ви дадат тласъка, от който се нуждаете. Ще се чувствате много спокойно с наистина сродните си души.

Ще бъдете голямата звезда в светлината на прожекторите, тъй като има ключови положителни влияния върху вашата популярност. Венера, която влиза в Овен на 2-ри, последвана от оптимистичния Юпитер на 10-ти и Марс на 24-ти, ще имате чара и увереността да се прицелите високо и да следвате план, който ще ви извади от комфортната зона. Това е добър момент да проучите идеи и възможности, които иначе бихте пропуснали. Ако сте готови да положите упорита работа, ще се справите много добре.

В същото време Меркурий става ретрограден в знака на Близнаците и във вашия духовен сектор на 10 май, което може да съвпадне с неочаквани закъснения или събития, които оказват влияние върху плановете ви. Ако имате важни въпроси или крайни срокове, се заемете още сега, започнете рано, за да имате повече време да ги завършите. Лунното затъмнение в Скорпион на петнадесети подчертава възможността да се откажете от ограниченията и да прегърнете естествените си таланти. Ако сте ги криели, космосът ви насърчава да ги покажете на света. Преместването на слънцето в Близнаци на 20 май носи момент за размисъл и възможност да се освободите от емоционалния багаж.

И накрая, Новолунието в Близнаци на 30-ти е отлично време за предприемане на духовна практика като медитация, манифестация или друга техника, която помага да поддържате спокойствието си. 

Още от ViewSofia