Седмичен ХОРОСКОП - 18.04 - 24.04

Astro преди 7 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За вас седмицата ще бъде наситена със странни преживявания и срещи с интересни хора, които ще изиграят някаква роля в живота ви. Недейте да прибързвате със заключенията в каквото и да било – не всичко е толкова прозрачно, колкото смятате.
Имате нужда от промяна, която сега ще намери своя израз. Тя ще бъде свързана с дома – нов интериор, нови придобивки за по-добър комфорт или изобщо ново място.
Пътувания, удоволствия, срещи с приятели, събирания с роднини и близки – периодът благоприятства всички подобни събития. Отдайте им се изцяло, за да се презаредите с нова енергия.

В понеделник и вторник сте на ръба на един нов свят. Ще се чувствате преродени, но няма да сте сигурни какво точно е причината за този душевен катарзис. Това ще породи шеметно чувство у вас в сряда, което ще ви засили право в определена посока, тъй като ще ви преследва усещането, че напоследък се „скитате“ безцелно.
Четвъртък и петък сте повлияни от идеи и интересни хора, но за вас все още някои неща, които усещате да се „раздвижват“ в душата ви, си остават мистерия.
Отговорите на всички въпроси ще получите през уикенда, когато умът ви ще бъде отворен и прочистен.

Хороскоп

Още от Astro