Седмичен ХОРОСКОП - 18.09 - 24.09

преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите седмицата вещае разговори, които не могат да бъдат избегнати. Напоследък имате проблеми в конкретни взаимоотношения, но не осъзнавате, че колкото повече се бавите с това да извадите картите на масата, толкова повече натоварвате самите себе си. Трябва да бъдете открити и да вземете решение.
Грижете се за себе си и здравето си. Давайте си това, от което имате нужда, без да имате гузна съвест за нищо.
Не обичате да правите дългосрочни планове, но поне се заемете с краткосрочните. Ще видите колко по-добре ще се почувствате.

В началото на седмицата се вслушвате в това, което казват хората около вас. Умовете, с които се сблъсквате, ви дават много добри алтернативи и идеи. Ако преминавате през труден период, то определено е добре да говорите с добър приятел, както и да чуете гледната му точка.
От сряда до петък сте много по-активни и имате желание за повече неща. Оползотворете времето си максимално, без да го пилеете. Оставяйте си и място в графика за любимите ви занимания.
През уикенда ще разрешите важни въпроси, които касаят отношенията ви с някого.

Хороскоп

Още от

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 1 час

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.