Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период Телците ще пожънат определени успехи, благодарение на разумен съвет, навременна помощ или защита от страна на някого. Сега разбирате, че колкото и да разчитате на себе си, понякога някой трябва да подаде ръката си, за да се получат нещата напълно.

Уви, не всички очаквания, които имате за тази седмица, ще бъдат реализирани така, както искате. Но това не бива да ви демотивира. Помнете, че не всичко може да бъде преценено. Нагодете се според ситуацията и я направете възможно най-полезна за себе си.

Близките ви ще се нуждаят от емоционалната ви подкрепа. Не ги оставяйте на последно място.

В началото на седмицата помислете за себе си. Бързате да се занимаете с всичко необходимо, но забравяте своя комфорт и спокойствие. Дайте си малко почивка, дори това да означава да си тръгнете по-рано от работа в понеделник.
От сряда до петък енергията ви е най-силна. Тогава ще бъдете най-продуктивни и решителни. Вече премисляте следващия си ход, посрещайки добре много нови събития и ситуации.

През уикенда ще се усъмните в някого, но може би няма да бъде основателно. Дайте шанс на този човек – вероятно намеренията му са чисти.

Хороскоп

Още от Astro