Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

През ноември представителките на зодия Овен ще се сблъскат с дребни проблеми, които бързо ще трябва да решат, за да не отклоняват вниманието им от по-важните неща. Като цяло повечето ви ангажименти ще бъдат свързани по-скоро с дома ви, отколкото с нещо външно. Тези, които ще решават въпроси, свързани с имущество или жилище, трябва да насочат цялото си внимание в това, тъй като и най-малкият детайл може да се окаже препъникамък.

Премисляйте добре действията и решенията си, следвайки здравия си разум. Той няма да ви отклони от реализма, нито пък от най-доброто възможно решение за определен случай.

Очаквайте посещение, което ще бъде изключително важно. Това се дължи на факта, че скъп за вас човек, с когото не сте се виждали от известно време, ще потърси връзка с вас и вероятно ще прекарате поне няколко дни заедно.

Присъствието на една определена женска фигура ще окаже особено влияние върху вашата нагласа и решения. Това в никакъв случай не е нещо негативно – понякога човек има нужда от насока.

Ноември е месец, в който ще трябва да отделяте повече време на семейството и проблемите у дома, отколкото на нещо друго. Това е и приоритет за вас, тъй като, когато всичко вкъщи е в хармония, то и останалото се нарежда.
Ако се налага да се справяте с документални въпроси, обърнете се към специалист.

Хороскоп

Още от Astro