Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, то вашите основни разходи през ноември вероятно ще бъдат свързани с деца или млади хора във вашето семейство. Много от тях ще бъдат в процес на планиране на голяма инвестиция, свързана с децата. Вие ще искате да се включите в това.

Ще разгледате възможността за възобновяване на прекъснат професионален ангажимент. Така ще си възвърнете приходите от този източник.

В личен план в много от отношенията си ще попаднете на кръстопът. Това важи с пълна сила в любовните отношения. Ще бъдете разочаровани и ще трябва да прецените дали искате да продължите напред. Други от вас пък ще разкрият нещо много лично, което също ще бъде решаващо за бъдещето на отношенията ви.

Необвързаните представителки на зодията може да бъдат подвластни на носталгични спомени за минали връзки. Това обаче не трябва да ви кара да правите грешките си повторно. Поучете се от миналото и продължете напред.

Ще имате огромни възможности за професионален успех, но освен късмет, от вас се изискват и по-активни действия. Мислете за повече варианти, стимулирайте ума си, дайте свобода на идеите си. Не оставайте в застой.

Промените в личен план също могат да бъдат определени като благоприятни. Независимо дали приключвате, или започвате дадени отношения, новото начало е добро за вас.

Хороскоп

Още от Astro