Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Месец ноември е перфектният момент да разрешите някои проблеми в личните си отношения – особено в любовния живот. Въпросите, които дълго време не са били повдигнати, е време да излязат наяве. Сега сте по-уверени и решителни, знаейки, че не можете вечно да останете на едно място. Или нещата ще се подобрят, или ще прекратите окончателно отношенията си с този човек.

Необвързаните представителки на зодията ще бъдат отворени за нови запознанства. Но това не означава да търсите някого, дори напротив. Общувайте, забавлявайте се – и ако срещнете някого, то тогава се впуснете в нова връзка. Но в никакъв случай не започвайте такава, ако нещата не станат по естествен и ненасилствен начин. Не си търсете партньор, само за да имате такъв.

Важно събитие в семейството ще ми повлияе силно през този месец. Това ще ви даде свобода да предприемете действия, за които преди не е имало благоприятни условия.

Възможно е някой от обкръжението ви да има нужда от съвет и помощ за определен проблем, но да не иска да го сподели. Вие сте достатъчно добри слушатели, затова може да се опитате да предразположите приятеля си към разговор. Това ще бъде много важно за този човек.

Неочакваната житейска ситуация ще ви накара да мислите много върху неща, които се случват всеки ден и за които винаги сте се оказвали неподготвени. Това може да изиска определени действия от ваша страна, както и да ви накара да говорите с близките си за някои важни въпроси.

Хороскоп

Още от Astro