Седмичен ХОРОСКОП - 13.11 - 19.11

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Представителките на зодия Овен ги очаква седмица, в която ще научат нещо изненадващо. Това може изцяло да промени виждането ви за някои хора, които са неизменна част от живота ви. За някои от вас това ще бъде изключително трудно за приемане, но скоро ще разберете, че е по-добре да се знае, отколкото да останете в неведение.

В много други ситуации ще се налага да подхождате с много търпение и внимание, тъй като силните емоции през този период ще обземат не само вас, а и другите около вас. Деликатността е ценно качество, което сега ще ви бъде от полза.

В началото на седмицата усещате, че намеренията ви са дръзки. Това не трябва да прокрадва съмнение във волята ви. Вие сте хора, които знаят точно какво искат.

В средата на седмицата вече ще имате добър изглед за това какви ще бъдат резултатите и необходимите средства за тях. Готови ли сте да получите пожеланото от вас?

През уикенда продължавате да бъдете замечтани за бъдещето, което може да ви подтикне да направите нещо много смело, независимо дали то пряко касае професионалното ви развитие. Просто имате нужда от малко адреналин.

Хороскоп

Още от Astro