Седмичен ХОРОСКОП - 13.11 - 19.11

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През тази седмица представителките на зодия Водолей ще бъдат изкушени от предложение или възможност. Бъдете внимателни в решението си. Дали това, в което така стремително искате да се хвърлите, е нещо, от което истински разбирате? Уверете се, че имате достатъчно умения и знания, за да го направите. Иначе ще разочаровате не само хората, с които ще работите, но и самите себе си. Никой няма нужда от това.

Периодът ще задължава сериозните разговори и вземането на бързи и спешни решения. Съгласувайте това със семейството си или с човека до вас.

В понеделник и вторник разбирате, че дисциплинираността е ценна, но в някои ситуации трябва да бъдете по-гъвкави, като не следвате установените правила. Сега се налага да се справите с някакво предизвикателство.

От сряда до петък се вслушайте във вътрешното си Аз. Вие имате отговорите на собствените си въпроси, просто се нуждаете от малко уединение за размисъл.

През уикенда ще се отвори огромна възможност за вас, но ще трябва бързо да решите кое е по-важно в момента. Сега не можете да правите няколко неща едновременно, а трябва да се отдадете на едно.

Хороскоп

Още от Astro