Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везните, то през тази седмица ще имате причина за радост, свързана с мъж. Това може да има връзка с личен празник, а може и да се отнася до любовта.

През периода ще сте много по-решителни в действията си. Сега искате да сложите край на затормозяващ ангажимент или трудни отношения. Вероятно ще възникне и една конкретна ситуация, която ще ви улесни в тези решения. Когато се освободите от всичко ненужно и негативно, ще усетите прилив на енергия и амбиция, за да продължите напред и да се борите за своите мечти и цели. Едно премеждие сега може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.

В началото на седмицата няма какво да губите. Виждате, че няма нужда нито от премълчаване, нито от отлагане. Изкарайте всичко навън. Вие сте в пълното си право. Не чакайте нито миг повече.

От сряда до петък намирате баланса между работата и социалния си живот, както и в любовта. Внесете известна промяна в дома си, а после и на останалите места. Всичко започва от мястото, в което прекарвате най-съкровените си моменти.

Това, от което истински се нуждаете през уикенда, е нов интелектуален проект. Освободете креативността си и я оставете да говори.

Хороскоп

Още от Astro