Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За представителките на зодия Скорпион седмицата може да донесе различни преживявания: моменти на напрежение, безпокойство, но и отчасти вълнение и нетърпение. Причините за това ще бъдат най-различни, но в основата на всичко ще е една промяна, която в момента протича в живота ви.

Неочаквана среща, събитие или случка може да ви накарат да преобърнете изцяло представите си за някои аспекти на живота си. Приемете го като знак. През периода очаквайте важни срещи, разговори или събирания от семеен характер. Вероятно ви предстоят и важни решения, свързани с определени промени в семейството ви.

Тази седмица ще ви даде повече възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни дестинации, за изчуване на чужд език или бизнес контакти, извън населеното място, в което вие живеете.

В понеделник и вторник е трудно да направите окончателен избор. Сега сте на кръстопът и интуицията ви е противоречива. Но имате приятели, помнете това. Те могат да ви помогнат за най-трудните решения.

От сряда до петък обаче е разумно да разчитате най-вече на себе си. Дори и да сбъркате някъде, го приемете като добър урок.

Използвайте уикенда, за да споделите преживяното. Ще постигнете яснота в това, което доскоро ви се е струвало твърде объркано.

Хороскоп

Още от Astro