Седмичен ХОРОСКОП - 08.01 - 14.01

Astro преди 6 години

До 15-ти януари планетите от сектора на Козирога и взаимодействието им с планетите от сектора на Скорпиона ни дават изключително много положителна енергия, която мотивира постиженията ни – както социални и лични, така и професионални, материални и нематериални. Видно е, че Козирозите и Скорпионите в този аспект са на най-висока позиция, но и останалите зодиакални знаци ще могат да извлекат огромна полза от тези влияния. Не трябва да забравяме, че Козирогът благоприятства държавата и нейните институции, а Скорпионът финансовите дела. Използването на тези сили в тяхната комбинация ни помага радикално да променим незадоволителните аспекти на живота си в момента. Мислете и действайте!

Интензивността на събитията през тази седмица се увеличава, което ни подтиква да предприемем активни действия и позиции, но трябва да избягваме и суровите конфликти.
Онези, които все още са в плен на новогодишната релаксация, е възможно да пропускат благоприятни обстоятелства за постигане на мащабни цели.

В тези първи дни на януари приятелството е ключов фактор. Не просто, защото е приятно да разговаряте с приятелите си, а защото взаимодействието с тях може да открие много нови перспективи за вас, които ще бъдат отнесени както до личния ви живот, така и до професионалния.
 

Хороскоп

Още от Astro