Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата крие много изненади за Козирозите. В семейството вероятно ще има повод за празнуване, заради важни събития, които ще променят живота ви изцяло.
Възможни са конфликти с млада жена от обкръжението ви, която ще ви постави в неудобна ситуация. Нагласата ви ще бъде важна за разрешаването на спора. Недейте да отвръщате на удара с удар. Първо опитайте с добро. Ако не стане, чак тогава вече вземете крайни мерки. Разбира се, през цялото време стойте твърд на позицията си.
Сега мнозина от вас ще реализират отложено пътуване или ще възстановят контакти с хора, които живеят в други градове или държави.
Периодът е благоприятен за работата и бизнеса, особено за представителките на зодията над 35-годишна възраст. В работата си ще можете да разчитате на опита и подкрепата на хора, които са по-възрастни от вас.

Седмицата ще започне на бавни обороти, но това не означава, че пред вас няма да има благоприятни възможности. Те ще се натрупат постепенно през първите два дни от седмицата и ще започнете да виждате, че бавното развитие не означава, че няма такова.
От сряда до петък стар ще имате множество интересни срещи и разговори. Стар приятел ще се свърже с вас. Не сте виждали този човек отдавна, въпреки че ви е близък. Затова сега за вас това ще бъде голямо събитие.
Пред вас ще има серия от предизвикателства, които ще се радвате да приемете – с усилия и малко хитрост ще успеете да постигнете големи успехи.
През уикенда се отдавате на почивка и приятни занимания.
 

Хороскоп

Още от Astro