Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Периодът вещае важни събития за Рибите, касаещи аспектите от живота им като образование, кариера и бизнес. Сега ще пожънете големи успехи в тези области, като заслугата за това ще бъде до голяма степен ваша, но и ще получите важна помощ от хора, без които нямаше да стигнете дотук.
Контактите, които имате, са много важни. Използвайте ги разумно.
В същото време ще се заформят нови приятелства, които ще ви донесат огромна радост.
Погрижете се за себе си през тези седем дни. Не се занемарявайте. Поглезете се с процедури, отидете на спорт или просто си починете от хорския шум за известно време.
Късметът ви се усмихва във финансов аспект. Много от вас ще се радват на печалби или неочаквани премии.
Бъдете внимателни с документите, с които работите или които попълвате. Има риск да допуснете огромни грешки от разсеяност.

Имате доста богати идеи. Това, че много пъти хората не са били съгласни с вас, не ви е спирало. В началото на седмицата отново ви осенят такива невероятни хрумвания, които трябва да осъществите мигновено. Ако някой не ви разбира на момента, то той ще осъзнае, че сте били прави, когато види резултатите.
От сряда до петък продължавате да сте съсредоточени върху работата си. Любовта и връзките са последните теми, които имате в главата си.
През уикенда обаче с пълно право може да се отдадете на романтика. Все пак – работили сте усилено през цялата седмица…

 

Хороскоп

Още от Astro