Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица Телците ще бъдат разочаровани и оскърбени заради човек, който е предал доверието им. Много е вероятно този човек да бъде ваш роднина или близък приятел. Не знаете как да реагирате в подобни ситуации, затова просто застивате шокирани. Истината е, че няма какво да направите. Понякога хората постъпват лошо, но важното е, че вашата собствена съвест е чиста.
Сега трябва да обърнете малко повече внимание на човек от семейството ви, тъй като неговите действия напоследък ви озадачават или объркват. Първо ще се опитате със собствени разсъждения да разберете на какво се дължи подобно поведение, а после ще постъпите възможно най-правилно.
През тази седмица ще ви се наложи да посетите държавна, банкова или друг вид институция, за да обсъдите и разрешите определен проблем.

Седмицата ще започне с неочаквани и вероятно не много приятни събития, свързани с борбата за власт на човек около вас. Вместо да бъдете упорити, покажете силата си по друг начин – като действате спокойно и не оставяте умът ви да бъде замъглен от тези събития. Запазете хладнокръвие.
От сряда до петък всичко ще върви точно както желаете. Всяка неуредица ще бъде разрешена по най-бързия начин.
В четвъртък ви очаква невероятна романтика, която ще продължи до следобедна разходка в неделя. Ако седмицата ви е била твърде натоварена, то поне през уикенда се опитайте да се отдадете на любимите си хора и занимания.
 

Хороскоп

Още от Astro