Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През периода Близнаците ще имат проблеми и недоразумения за разрешаване. Тези събития вероятно ще бъдат свързани с любовния или семейния живот. Важното при подобни ситуации е да бъдете открити и честни, предразполагайки човека срещу вас към същото. Така истината ще излезе наяве, тъй като всичко това се случва вероятно заради невярна информация, клюка или недоразбиране.
В общ план това ще бъде една продуктивна и успешна седмица за вас. Определено можете да очаквате поява на нови хора в живота ви, но това не бива да ви притеснява. Всеки от тези хора ще има своята важна роля, която ще изиграе в отношенията си с вас. При някои тя може да е за ден - два, а при други – ще продължи с години.
Важното за периода е да не се опитвате да разгадавате и анализирате нещо, което си има свой собствен ход и, независимо от вас, ще продължи да се развива в посоката си.

Понеделник и вторник ще бъдат невероятни дни за вас. Ще се случи тъкмо това, което очаквате! Усиленият ви труд най-после ви носи възнаграждение.
От сряда до петък ще водите интересни интелектуални дебати, които са важни за вас. Като цяло, в отношенията си с хората не трябва да бъдете твърде настъпателни, защото можете да нараните чувствата им. Вие сте много добри в общуването, но що се отнася до аргументите ви, ако ги заявите твърде категорично, някой може да ви разбере погрешно и да се обиди.
През уикенда всичко се върти около приятелите ви. Забавлявайте се!
 

Хороскоп

Още от Astro