Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица ще донесе на Раците повече лични ангажименти, свързани с роднините и семейството. Те ще бъдат дребни, но много на брой, така че ще отнемат значителна част от времето ви.
Това ще бъде благоприятен период за възстановяване след боледуване, за започване на здравословни режими и спорт, както и за разрешаване на проблеми в семейството. Сега разполагане с нужните възможности, за да да стабилизирате домашните си дела.
Периодът вещае възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странни и неочаквани начини. На всяка крачка се крият изненади. Никога не можете да предвидите всичко. Но това е чарът на случайностите. Ако се опитвате да предричате обстоятелствата, няма да успеете, а и ще убиете магията им. Оставете се на изненадите.
Отношенията ви с близките сега са изключително важни. Избягвайте конфликти или налагане на волята си в решения, които хората около вас не биха взели. Не забравяйте, че те са отделни личности и не може да действате от тяхно име. Дайте съветите си спокойно, а оттам нататък оставете всичко в ръцете на хората, които касаят тези действия.

Обикновено не сте хора, които действат безразсъдно, но в началото на седмицата си позволявате малко повече своеволия. Харчите малко повече пари за различни удоволствия и се веселите, без да мислите за последствията. Това е здравословно за вас, тъй като не може всяко ваше действие да бъде преценено и измерено. Отпуснете се.
От сряда до петък продължавате да си позволявате повече екстравагантност, разбирайки, че трябва да правите само това, което ви носи радост. Да, трябва да постъпвате мъдро, но мъдростта няма място навсякъде, а и така ще й дадете шанс тя сама да изплува наяве в правилния момент. През тези дни ще получите огромна подкрепа от приятелите си, които ще покажат грижата си към нещо важно за вас.
През уикенда пред вас се отваря голяма възможност. Имате храна за размишление.
 

Хороскоп

Още от Astro