Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

През този период Девите ще трябва да отделят особено внимание на важна жена в живота им, която преминава през труден период. Тя ще има нужда от вашата помощ, грижа, съвет и подкрепа.
Предстоят ви важни разговори и решения, свързани с мъж. В личен план това може да означава преместване, сключване на брак или преминаване на следващ етап в отношенията. В професионален план много от вас ще си имат работа с мъже, които ще изиграят важна роля в кариерата ви като полезни контакти, бизнес партньори и др.
През тези седем дни ще се случат няколко интересни събития в семейството ви, които в близкото бъдеще ще бъдат решаващи за определени ваши успехи.

Твърде много неща се случват в началото на седмицата, че да можете да ги осмислите. Дръжте главата си високо изправена и действайте бързо, стегнато и продуктивно. Трябва да се справите поне с най-важните неща, а останалите – когато успеете да впишете в графика си. Вие не сте робот. Не можете да поемете всички ангажименти на мига. Помнете това. В противен случай ще се заемете с твърде много неща, но ще ги направите половинчато и некачествено. Важното е да запазите спокойствие.
От сряда до петък пред вас се отварят нови възможности, които изискват са помислите добре, преди да ги грабнете. В графика ви несъмнено ще присъстват и вашите роднини и близки приятели, за които ще трябва да отделите значително време.
През уикенда ще успеете да вземете голямо решение, но някой важен човек ще ви помогне в събирането на смелост да направите това.
 

Хороскоп

Още от Astro