Седмичен ХОРОСКОП - 19.02 - 25.02

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите седмицата вещае лични празници на близки и роднини, с които ще бъдат ангажирани. Това вероятно ще се отнася до организирането на събирания, търсенето на подаръци и подготвянето на изненади. Вие обаче се радвате да поемате инициативата за подобни неща. През периода ще имате неотложна среща или важен разговор с млад мъж. Всичко това ще изисква много търпение от ваша страна, за да можете правилно да изразите мислите си, да защитите мнението си по важен за бъдещето ви въпрос.
Седмицата е благоприятна за пътувания, особено ако те са с професионална цел. Планът на едно такова пътуване ще бъде важен за семейството или работата ви.
Много от очакванията ви няма да бъдат удовлетворени, но това не означава, че в близкото бъдеще това няма да се случи. Просто трябва да имате повече търпение.
В емоционален план седмицата ще бъде сложна за любовните връзки, където ще има намеса на външни хора, които тровят отношенията.

Седмицата ще започне с предизвикателство. Това леко ви тревожи, но нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат. Погледнете на това като шанс да покажете възможностите и талантите си.
От сряда до петък през ушите ви ще минава всякаква информация – вярна, невярна, значима и незначима. Трябва да се научите да отсявате същността на всяка от тях. Сляпата вяра на всичко, което чувате, ще промени ясната ви визия в много отношения, а това от своя страна ще промени и действията ви. Не го допускайте.
През уикенда ще релаксирате заслужено.
 

Хороскоп

Още от Astro