Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Променливият и непредсказуем месец ще донесе много позитиви за Овните. Всъщност, дори може да се каже, че всичко ще върви по план. Тъкмо сега ще успеете да реализирате нещо, което готвите отдавна, независимо дали става дума за проект, или пътуване.
Много е възможно да не ви остане време за семейни събирания и срещи- Този месец е по-скоро време за лична реализация и развитие. В професионален план за вас ще се отворят много възможности тъкмо сега.
В много ситуации е възможно да виждате предимно негативната страна, но до края на месеца ще разберете, че всичко си има причина.

Дори случайните и изненадващи моменти на месеца ще имат благоприятно развитие в последствие. Предстоят ви и много промени. Доста от тях дори няма да усетите, но те ще дадат своите резултати през следващите няколко месеца, започвайки от месец март.
Възможно е коренно да промените виждането си за някой близък на вас човек, който по някакъв начин ще ви разочарова. Това обаче ще ви даде истината за намеренията на тази персона. Трябва да се освободите от „отровата“, която твърде често идва от най-близките. Това освобождение ще свали много товар от гърба ви.
През този месец ще разрешите и някои финансови въпроси, като е възможно да получите пари чрез човек, който живее в друго населено място.
 

Хороскоп

Още от Astro