Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Представителките на зодия Телец ще могат да постигнат важни за тях успехи през месец март. Ще разполагате с нужната закрила, но и с късмет в моменти, в които наистина имате нужда от тях.
Периодът е деликатен откъм общуване. Трябва да мерите думите си и да контролирате емоциите си, тъй като рискувате да кажете неща, които завинаги ще наскърбят някои от събеседниците ви. Не правете необмислени коментари, не се дръжте грубо с околните, независимо дали те го заслужават, а също така се пазете и от конфликти. Нищо от това няма да ви донесе позитиви. Особено внимателни трябва да бъдете към семейството, приятелите и колегите си.
Ако през този месец трябва да решавате съдебни дела или ангажименти от юридически порядък, то звездите изискват от вас повече концентрация.

Работният процес и професионалното развитие са благоприятствани през месец март. Дори и да сте подложени на напрежение, ще успеете да се справите успешно с всички перипетии и да добиете нови умения в сферата, в която искате да се развивате.
На много от вас им предстои пътуване по семейни причини.
Трябва да предприемете решителни действия относно човек, който се опитва да ви мами. Редно е да прекратите тези отношения, тъй като ви носят само недоразумения и кавги. Много е възможно гневът да ви завладее, но не трябва да му се поддавате.
Част от времето ви ще бъде заето в решаването на битови проблеми.
Носталгия по миналото ще ви напомни важен урок, който ще ви бъде изключително полезен в настояща ситуация.
 

Хороскоп

Още от Astro