Месечен ХОРОСКОП - Март 2018

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Този месец ще донесе много мъдрост на Везните. Сега ще разберете, че вашето щастие е в ръцете ви. Зависи от вас докъде ще стигнете и дали ще имате онова, което искате. Междувременно се научете да се радвате на малките неща. Любовта, с която сте обгърнати от вашето семейство, приятели, партньор, ви дава смисъл и красота. Когато го осъзнаете, ще постигнете вътрешен мир. Ще бъдете по-целеустремени към новите си желания, но и ще разберете, че всичко най-важно е вече в живота ви.
Единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите. Това е голяма отговорност, но и ви дава свободата да контролирате всичко.

Сега имате високи очаквания, свързани с развитието на финансовите ви дела. Късметът е на ваша страна и нещата ще протекат по възможно най-добрия начин. Месецът е добър за уреждане на документи или договори.
Имате възможност да проследите развитието на вече започнати проекти, за които сте отделили определени финансови средства. Най-накрая действията ви дават резултат.
Нов мъж ще се появи в живота ви. Неговата роля все още няма да бъде ясна, но до голяма степен вие ще видите потенциала в този човек. Той може да бъде ваш колега или ще се запознаете с него чрез приятели. Възможна е нова тръпка или пък откриване на съмишленик във ваш план за бъдещето.
 

Хороскоп

Още от Astro