Седмичен ХОРОСКОП - 17.09 - 23.09

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Представителите на зодия Риби ще имат повече разходи, отколкото са планирали през тази седмица. Финансово ще изпитате период на нестабилност и напрежение. Имайте предвид, че тези събития ще бъдат от временен характер. Колкото и деликатна да е ситуацията, добре да се сдържате емоционално и да избягвате влизането в конфликти или опозиции. Важното е сега да не внасяте излишно напрежение във взаимоотношенията си със заобикалящите ви.

Представители на противоположния пол могат да се опитат да ви манипулират, да скрият някаква истина - важно е да не позволявате такова действие, в противен случай - бъдете готови за неприятни последици.

През седмицата отношенията ви с човек от приятелския ви ​​кръг ще бъдат проблематични или наситени с твърде много отрицателни емоции. Хубавите и неприятните мигове през седмицата ще се редуват, важно е да съумеете да не загърбвате проблемите, когато нещата се развиват добре за вас - това ще ви позволи да се чувствате по-добре през дните, когато ще имате повече затруднения или струпване на напрежение.

Представителките на зодията ще трябва сериозно да се погрижат за здравето си или за това на близко до тях лице. Не всички срещи тази седмица ще бъдат хубави, но определено ще са необходими.

Хороскоп

Още от Astro