Седмичен ХОРОСКОП - 15.10 - 21.10

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица ще изправи представителите на зодия Рак пред финансови проблеми и казуси, които възникват в резултат на нечия грешка, прекомерната ви вяра в някого и макар по-малко възможно, в резултат на измама. Моментът ще изисква вниманието ви във всички действия, свързани с финансови документи и тяхното съхранение.

Децата или младежите във вашето близко обкръжение ще проведат по-активна комуникация с други хора и обмен на различни новини, свързани с тях.

Седмицата предполага важно събитие, свързано с раждането на дете. Тази седмица събития от различно естество ще ви накарат мислено да се върнете към минали грешки и неуспехи, вероятно защото сега ще трябва да научите урок от предишното си горчиво преживяване, който сте пропуснали в минал момент.

В някои случаи подобни събития от миналото ви ще имат отражение и в настоящето ви като закъсняла последица от грешно решение, за което сега ще трябва да платите определена цена.

Тази седмица любовният живот на вашите приятели ще достигне кулминацията си, която в повечето случаи ще бъде запомнена с важно събитие като годеж, сватба, раждане или преместване в нов дом.

Хороскоп

Още от Astro