Седмичен ХОРОСКОП - 29.10 - 04.11

Astro преди 5 години

Меркурий и Юпитер са в съвпад със Скорпион (29 октомври - 31 октомври), което създава предпоставки за провеждането на обстойни разговори, тясно обвързани с финансовото състояние на нещата. На по-общо ниво, периодът е благоприятен за нуждаещите се от смяна на работната позиция или вземането на заем.

Последната четвърт Луна в Лъв през нощта на 31-ви подчертава необходимостта от забавление и развлечение и простото усещане за наслажда от живота. С намаляването на Луната в Лъв, енергията й ни подканва да се погрижим по-специално за себе си - да се по глезим и да си обърнем нужното внимание.

Меркурий навлиза в Стрелец (31 октомври - 1 декември), поставяйки ударение върху пространство, изследвания и визия, а задачата на всеки от нас е да разтълкува значението им от собствена гледна точка.

Хората сме най-любопитни в опитите си чрез комуникация и диалог да установим и да убедим самите себе си какво и как наистина се случва в света, така че времето е подходящо да споделяме собствените си визии и представи с другите. Познанието се ражда чрез диалог.

В същият период (31 октомври - 1 декември) Венера навлиза във Везни, а курсът на магнетизма, привързаността и женското възприятие, започва да се съсредоточава върху хармонизирането и балансирането на личните отношения - както романтични, така и чисто приятелски.

Въпроси като компромиси и симпатия спрямо хората, с които избираме да бъдем, застават на дневен ред през целия този едномесечен период.

Хороскоп

Още от Astro