Седмичен ХОРОСКОП - 03.12 - 09.12

Astro преди 5 години

Някои от най-важните аспекти за целия месец декември, за които вече разяснихме в месечния хороскоп, започват още тази седмица. Ето и както точно предстои:

Новолунието в Стрелец на 7-ми декември е подходящото време за планиране на пътуване - сега е моментът да се отворим към нови възможности по по-вдъхновен и оптимистичен начин. Това може да е подходящият период да направим пробив или да започнем нови програми за упражнения, да разгледаме и обмислим нови философии за живота или да започнем да прилагате по-смело чувство за изследване и проследяване на всичко случващо се.

Марс и Нептун са в опозиция с Риби в периода от 5-ти до 7-ми декември и физически бихме могли да се почувстваме отслабнали, сънливи и по-малко склонни да влагаме каквито и да било усилия в реалния свят. Най-добре би било, ако има такава възможност, тези дни да бъдат прекарани в тотален релакс, почивка от всичко и всички, отпускане и изцяло лежерно отношение към света. Също така времето е подходящо за творчески занимания, медитация и водни упражнения. Ако имате влечения към такива, а дори и да нямате, дайте им шанс!

Хороскоп

Още от Astro