Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

На представителите на зодия Рак предстоят обсъждания или други занимания по повод на различни финансови разходи и дела, свързани с дете или млад роднина. Не е изключено някои от вас да разгледат предложение или да вземат решение за инвестиция в образование или просто в жизнения комфорт на дете.

Предстои ви да проведете повече срещи, разговори или ангажименти с деца и млади хора. Изненадите ви тази седмица по някакъв начин ще бъдат свързани с вашето минало или хора, които познавате от много години.

Възможно е много от действията ви да бъдат наивни или самите вие да имате такава нагласа на моменти, когато в действителност се налага едно по-сериозно и отговорно отношение. Опитайте се да бъдете колкото се може по-сдържани, за да не провалите с лекота и несъзнателно нещо, за което работите от много отдавна.

Лесна плячка сте за хора с нечисти и съмнителни намерения или за такива, които ще се опитат да ви манипулират, разбира се, за своя лична полза и изгода. Въпрос на време е да усетите посоката на погрешните им намерения и това съвсем обяснимо да предизвика гнева ви.

Любовният живот на родените под знака на Рак ще бъде меко казано интересен особено ако оценяват положителните качества на партньора си и не критикуват недостатъците, които все пак всеки притежава.

Тази седмица ще изненада представителките на зодията с новини или събития, свързани с хора от други градове или държави. Връзката, която имате с тях, може да е причина за пътуване през идните седмици. Господата ще се нагърбят с ангажимент, свързан със семейството или ще присъстват на събития, тясно свързани с личния им живот.

Хороскоп

Още от Astro