Седмичен ХОРОСКОП - 17.12 - 23.12

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, опитайте се да вземете максимална полза от тази седмица, за да реализирате професионалните си и бизнес ангажименти и планове. Сега в много отношения късметът ще бъде на ваша страна особено ако се занимавате с производствена дейност, стоки или други материални ценности.

Мнозина от вас ще имат късмет да направят супер изгодна покупка, да получат щедра награда или пък неочакван подарък. Ще имате повод или нужда от събиране или разговор с родители или други по-възрастни роднини. Действията на близките ви след този разговор ще ви донесат някои предимства, добро настроение и положителни емоции.

Тази седмица ще имате възможност да реализирате голяма част от домашните си планове и дори да създадете предпоставки за положителното развитие на нови. Можете да очаквате важни новини или подкрепа от хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Важно е да не забравяте, че съдбата не би ви изпратила нерешими и непосилни проблеми или врагове - бъдете бдителни, но се съсредоточете максимално върху използването на благоприятните настроения на околните тази седмица.

Представителките на зодията ще имат добра седмица за покупки вкъщи, уреждане на плащания, задължения и др., докато мъжете ще имат срещи, контакти, създаване на нови познанства с хора, от които ще се нуждаят в близко бъдеще.

Хороскоп

Още от Astro