Седмичен ХОРОСКОП - 31.12 - 06.01

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще имате тежки преживявания във взаимоотношенията си в семейството или на работното място, свързани с финанси. На тази хлъзгава основа лесно ще възникват спорове и конфликти. Преди всичко избягвайте тайни, лъжи и скрити намерения в това отношение. Подобни действия могат да ви вкарат в много неприятна ситуация с несигурно развитие в бъдеще. Ако обаче избегнете такива действия и реакции, ви очаква успешна и интересна седмица. Възможно е дори да намерите правилното решение на проблемите, които ви безпокоят в последно време.

Седмицата носи интересни разговори, кореспонденция, покана или предложение, което ще получите чрез приятели. Намесени са и нови запознанства, но предимно виртуални. Предстои ви благоприятна седмица за пътуване, за контакти с нови хора, намиращи се на различни разстояния от вас.

През тези седем дни най-интересните събития или нови възможности ще бъдат свързани отново с пътуване или с хора от други населени места.

Представителките на Стрелец ще завържат нови контакти, но трябва да бъдат внимателни и предпазливи в тези си нови и непроверени от времето отношения.

Мъжката част от Стрелците ще трябва да предпазят себе си от твърде привлекателни предложения или опити за трикове и измами, които идват от външно лице.

Хороскоп

Още от Astro