Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще имате възможност да присъствате, а защо не и да организирате, изключително успешно професионално или бизнес събитие. Като цяло каквито и да било планове, свързани с някаква работа, ще се реализират по най-благоприятен за вас начин.

Седмицата е добра за търсене на нова работа или за по-добро професионално представяне.
Презентациите, намиране на нови клиенти или пазари за вашите продукти ще бъдат увенчани с успех. Голяма част от действията ви тази седмица ще зависят от съвета, помощта или подкрепата на ваш близък роднина, колега или приятел.

Благодарение на външна намесата, можете да получите по-добри доходи или неочаквани приходи, които моментално ще влязат в употреба.

Тази седмица, въпреки някои благоприятни тенденции, все пак сте склонни към подозрение или недоверие към определени хора, действия, решения и събития. Склонни сте да приемате нещата като опит за фалшифициране, някаква измама или „фалшиви новини“. Истината обаче е, че трябва да проверявате всичко внимателно, за да не пропуснете важен шанс.

Като цяло седмицата е от особена важност за вас; с възможности за напредък и развитие на важни планове. Избягвайте песимизма или свръхчувствителността – ще ви изиграят много лоша шега.

Хороскоп

Още от Astro