Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, не е изключено тази седмица да ви свари неподготвени, поставяйки ви в неочаквана, неприятна ситуация, която може да бъде свързана с финансов документ, банкова карта или кредит.

Може би сте подценили тази ситуация предварително или сте пропуснали ангажиментите си във времето. Такива грешки и пропуски от ваша страна могат да бъдат в основата на различни конфликти или проблеми през предстоящата седмица.

Въпреки реакциите си, ще осъзнаете факта, че всичко това се дължи на дезорганизацията, прекомерната защита или разсейването не на някой друг, а на самите вас.

Уроците на живота, които ще ви бъдат преподадени тази седмица, няма да ви навредят или да ви ангажират в неразрешими ситуации, но ще ви научат по не най-приятния начин да организирате живота си поне за в бъдеще.

Седмицата индикира за важно събитие или промени в живота на млади момче или момче, които може би са представители на знаците Телец, Дева или Козирог.

В отношенията си с момичета или млади жени внимавайте да не бъдете разочаровани от истинската им природа и чиято усмивка крие съвсем друг в същността си човек.

Хороскоп

Още от Astro