Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, това е седмица, в която ще възникнат ситуации, изискващи конкретни решения или ангажименти, свързани с бъдещето ви.

Периодът е важен и конструктивен; такъв, по време на който ще откриете, че няма нищо лошо в предпазливостта, но не е и в страха.

В течението на разговор с приятели ще обсъждате различни възможности за по-добър доход или за някаква допълнителна работа; появяват се различни интересни идеи, които ще изискват повече време за размишление и проучване, но в които със сигурност „има хляб.“

Като цяло седмицата носи добри доходи или печалби, ако работите в търговията. Много е важно да постигнете и поддържате стабилност (макар и относителна) в семейството си.

Не е изключено да възникне стресираща ситуация, свързана със здравето на човек, който най-вероятно живее в друг град и за когото, също толкова вероятно, ще трябва самите вие да се погрижите.

Предстоящата седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, така че ако все пак се налага да пътувате, бъдете изцяло фокусирани върху шофирането и не си позволявайте да се разсейвате дори за част от секундата.

Хороскоп

Още от Astro