Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица имате предварителни планове или очаквания, свързани с различни материални или имуществени въпроси. С каквото и да са свързани те, бъдете сигурни, че ще ви се отдаде възможност да ги развиете.

Отношенията ви с хора на работа ще бъдат по-неясни или проблемни, но не ви предстои нищо, с което не можете да се справите. Ще ви бъде по-трудно да изпълнявате професионалните си задължения или просто по-често ще срещате различни препятствия и трудности.

През седмицата можете да се срещнете с бивши колеги или да получите интересни новини за предишната си професионална позиция, които да ви заинтригуват.

Към отношенията си с жената от семейството (майка, баба, сестра) ще трябва да пристъпвате по-деликатно от всякога – всичко това, заради песимизма или нежеланието им да разберат нещата, които са приоритет за вас в момента.

Като цяло несъответствията помежду ви ще се дължат на различията в поколенията и на начина, по който разбирате нещата в живота. Диалогът е добър начин да започнете да вървите по някакъв общ път в мислите си, за да възцари разбирателство.

Хороскоп

Още от Astro