Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица някои от вас ще се занимават с търсене на решение на неприятен аргумент или конфликт с жена, която вероятно осезаемо е оказвала влиянието си от известен период от време насам. Тази ситуация влияе неблагоприятно на психиката и самочувствието ви. Намирате се в положение, за което не е важно коя е правилната страна, а да си осигурите спокойствие и емоционален комфорт. Ако трябва да направите компромис, не се колебайте дори за миг.

През седмицата ще изпитате на гърба си загриженост или сложен ангажимент, отправен към вас, във връзка с финансов документ или някакъв вид плащане. Напрежението ще бъде свързано със сложността на изпълнението на тази задача или с необходимостта от ангажиране на още външни хора.

Ще проведете интересни или полезни разговори с жена от роднинския кръг (сестра, дъщеря, майка), които ще ви дадат храна за размисъл за дълго време след това. В повечето случаи тази комуникация ще ви заредя с положителни емоции или ще ви помогне да се отървете от натрупаното напрежение през последните седмици.

Интересни събития могат да се очакват и в любовния ви живот, където една вече установена или пък по-нова романтична връзка ще се развие по начин, който копнеете и силно желаете.
Периодът е подходящ за нови романтични контакти (ако търсите такива), но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки един от вас.

Хороскоп

Още от Astro