Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, тази седмица ще по някакъв начин се занимавате със събития или обещания, свързани с човек от кръга роднини.

Периодът известява за важни семейни събития в живота на роднини или приятели.
Някои от представителите на зодията ще съпреживеят здравословна или друга сложна ситуация в живота на човек, живеещ в друг град, но много близък до сърцето им.

Периодът е благоприятен за разрешаване на домашните проблеми, уреждане на документи за собственост, закупуване на стоки за дома и други подобни. Може да останете изненадани от подарък или нова придобивка за дома.

Проявявате нетърпимост - повече от всякога - към всички форми на манипулация, интриги, опити за измама или клюки. Палите се бързо по отношение на такива събития и дори сте склонни да задълбочите проблема или спора само за да поставите някого на мястото му и да разкриете истинските му същност и намерения. В такива ситуации обаче има нужда от повече самоконтрол, защото като буря може да „пометете“ важни за вас взаимоотношения или да обидите някого, който не е виновен в конкретната ситуация.

Седмицата ще изисква повече внимание или по-добра подготовка за пътуване при мъжете, родени под този зодиакален знак. Взимайте всички възможни предпазни мерки и бъдете нащрек във всеки един момент от пътуването.

Хороскоп

Още от Astro