Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще съпреживеете повече емоционални събития в живота на млада жена или момиче, чиито планове смятате за нереалистични, твърде рисковани или недостижими.

Тепърва предстои да осъзнаете факта, че не можете да повлияете на нейното решение или желание, а това има силата да ви потисне по някакъв начин, което в действителност е грешно – колкото и близко да чувствате това момиче, тя живее собствения си живот със собствените си грешки, от които трябва да се поучи. Замислете се дали не се опитвате да поправите своите минали грешки чрез нейното настояще.

Седмицата е полезна за финансови или бизнес отношения с вече установени приятелски или професионални контакти. Благодарение на някакво външно предложение, идея или помощ, можете да получите по-добър или допълнителен доход.

Като цяло седмицата ще бъде от полза за финансовите ви дела, но е желателно да бъдете предпазливи и да не летите в облаците.

Предстои да проведете интересни срещи и разговори, на които да обсъдите различни действия от финансово естество. Възможно е да се изненадате от оферта за кредит, по-добро заплащане и пр.

Тази седмица близка жена - роднина или приятелка - ще сподели с вас вълнуващи моменти от личния ви живот.

Хороскоп

Още от Astro