Месечен ХОРОСКОП - Март 2019

Astro преди 5 години

Абсолютната звезда на мартенския месечен хороскоп е ретроградният Меркурий с продължителност от 5-ти до 28-ми март и известен с една определена репутация на не много добър предвестник.

Да се започнем от основите: ретроградният Меркурий действително описва момента, в който Меркурий подминава Земята във въртенето около Слънцето - от нашата гледна точка започва да изглежда сякаш Меркурий се движи назад. И докато това е само илюзия, ефектите на ретроградното движение са си съвсем реални. Феноменът се случва три или четири пъти годишно и е всеизвестно, че засяга… е, всичко - от технологии до комуникации, емоции и пътувания. Може да очаквате технически проблеми, затруднения с комуникацията, отменени полети, нарушени договори и въобще всичко, което може да ви направи - и всички около вас – раздразнителни и остави разочаровани.

С толкова много конкуриращите се за господство енергии, доверието в самите себе си е по-важно от всякога, за да не изпаднем от борда на настоящето. И ако при вас вече са налични някакви сътресения, то ретроградното движение на Меркурий може да бъде възможността, която „търсите“, за да обърнете света си с главата надолу.

Помнете: ретроградният Меркурий НЕ Е краят на света. Аспектът е дотолкова негативен, доколкото му давате силата да бъде такъв. Изиграйте силните си карти. Отдайте се на собствената си истина. Понякога две стъпки напред и една назад са повече от достатъчни, за да отбележите напредък!

Хороскоп

Още от Astro